keskiviikko 8. maaliskuuta 2017

NYX huulituotteita




Tällä kertaa postaus mikä mun piti jo kauan sitten tehdä, mutta aina on ollut jokin este. No, nyt se sitten vihdoin tulee ja mukana vielä tuotteita, mitkä olen aivan äskettäin vasta hankkinut, joten voi jopa olla ihan hyvä, että postaus tulee vasta nyt.






Nämä myytiin pakettina ja ostin ne alennuksesta. Muuten  en ehkä itse olisi valinnut juuri näitä värejä, mutta testaamisen  jälkeen värit olivat hyviä ja pigmenttisia.

Ylin on hieman oranssiin taittava sävy, NYX liquid suede, cream lipstick, sävyssä LSCL 26 Intiator.
Keskimmäinen violetti, NYX liquid suede, cream lipstick, sävyssä LSCL 15 Run the World.
Alin pastellin violetti, NYX liquid suede, cream lipstick, sävyssä LSCL 25 Industrial paradise.


Näiden pakettihinta oli ilman alennusta 17,90€, yksittäin 9,90€

Seuraavaksi NYX  Lingeriet, jotka ovat aivan ihanan sävyisiä.




NYX Lingerie, sävyssä LIPLI 10 Teddy
Sävy on melko ruskea ja hyvin kestävä.



NYX Lingerie, sävyssä LIPLI 02 Embellishment
Sävy on hieman kylmä vaaleanpunainen ja kestää tietenkin hyvin käyttöä.



Yksittäishinta 9,50€







Tässä vielä sävyt käteen testattuna. Nuo lingeriet eivät kyllä ole aivan tuon värisiä oikeasti, mutta niistä ei tällä kertaa saanut parempaa kuvaa. ( ylempänä siis Teddy, joka on melkein tuon värinen ja alemmassa kuvassa  Embellissement, joka ei ole tuon värinen huulilla.)



Yhteenvetona olen tyytyväinen jokaiseen tuotteeseen ja niiden toimivuuteen.
 Ja nyt viimeisenä tuotteena minulla toimii testauksessa ollut Konjac- sieni, jonka tarkoitus on siis puhdistaa kasvot. Testasin sienen feikkivertiota, joten en tiedä mitään aidosta tuotteesta.

Sieni on ennen kastelua kova. Kun sienen kastelee, se muuttuu pehmeäksi ja sillä on miellyttävä pestä kasvot vaikka jonkun kasvojen pesuaineen kanssa.

Itse olen nyt testaillut tuotetta ja olen siihen ihan tyytyväinen. Toki tuotetta olisi mukavempi vertailla aitoon tuotteeseen, mutta näin feikiksi se on toiminut mielestäni hyvin, vaikka uskoisin, että tämä tuote on hieman kovempi ja ei niin pitkäkestoinen kuin aito.




Flying Tiger, 2 €





Tässä oli esiteltävät tuotteeni tällä kertaa. Toivon, että pidit, vaikka kuvat eivät olleet mitä parhaimpia ja niissä on outo sävy valoituksesta johtuen.
Muista laittaa tuohon alan mitä pidit postauksesta ja oikein mukavaa naistenpäivää kaikille naisille! Muistakaa, että olette kaikki IHANIA!





3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Sinä myös 💜 ja aika 👌 postaus :)

Nena Sofia kirjoitti...

Ihana postaus! :) Mä tykkään myös kovasti Nyxin huulituotteista. Ja esimerkiksi toi Embellishment löytyy multakin, se on kyllä tosi kaunis! ♥

Sofia koivisto kirjoitti...

Haluisin niin paljon tollasen sienen!

Lähetä kommentti