lauantai 3. elokuuta 2019

Uusia tuulia

Hei, näin pienen tauon jälkeen tai voisiko edes sanoa että pienen. Aikaa viimeisestä postauksesta on vierähtänyt tovi ja blogi on jäänyt taka-alalle. Nyt kuitenkin sain inspiraatiota postailulle tai ehkä sitä teettää tuleva syksy. Syksy tuo tullessaan kylmeneviä iltoja, jolloin on aikaa puuhastella kotona. Toisaalta nyt on vasta elokuu ja puhun jo syksystä, mutta kyllä se sieltä pian tulee. Eikös se ole syksyn merkki, kun koulut taas alkavat? Vaikka minulla ne eivät varsinaisesti alakkaan. Syksylle riittää kuitenkin niin paljon tekemistä, että sitä pääsee taas kunnolla arkeen kiinni lomailun jälkeen.

Arki tuo tullessaan tietynlaisen rytmin ja askareet, joista varmasti saisi postauksia aikaiseksi. Kuitenkin niin, ettei blogista tule stressin aihe, sillä silloin kirjoittaminen monesti jää kokonaan eikä tule postailtua yhtikäs mitään tai postauksista tulee hyvin lyhyitä. Minulla on muutamia postausideoita, joita aion toteuttaa tulevaisuudessa. Siitä mihin viimeksi blogissani olen jäänyt, on elämääni tullut paljon uutta sisältöä, josta voi kirjoittaa. Tällaisia juttuja on monet harrastuksistani, jotka ovat koukuttaneet arkeani. Ylipäätään jo arjen suunnittelusta saisi oman postauksensa, sillä bujoilu on tullut vahvasti osaksi sitä ja yhdistää niin arjen suunnittelun kuin luovuudenkin, kun saa suunnitella ja piirrellä kuukauden kuukausinäkymää paperille. 

Saa nähdä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Nyt kuitenkin keskityn tähän hetkeen ja jo hetki sitten startanneeseen elokuuhun!💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti