sunnuntai 25. elokuuta 2019

Otteita viikosta

Tällä viikolla ajattelin hieman kertoa kuulumisia ja mitä olen menneellä viikolla tehnyt. Ei siis ole tapahtunut mitään kovinkaan erikoista, mutta ainakin itse tykkään lueskella blogeja ja katsella vlogeja, jotka kertovat juuri arkielämästä. Se on jotenkin hauskaa päästä seuraamaan, millaista on jonkun muun ihmisen arki, koska itse näkee vain sen oman arkensa. En aio kertoa päiväkohtaisesti arjestani, koska ei ole tosiaan tapahtunut oikein mitään ja ajattelin, että tämä postaus on enemmänkin pieniä hetkiä viikosta nostettuna esiin.

Näin alkuun voin mainita, että päivitin tuossa yksi päivä blogini ulkoasua, koska se tosiaan kaipasi hieman päivitystä. Viimeksi olen päivittänyt ulkoasua varmaan muutama vuosi sitten. :D Parhaiten uusi ulkoasu varmasti näkyy sivun tietokoneversiossa, mutta eiköhän mobiilissakin jotakin muutosta ole. Olin jotenkin ihan unohtanut nuo muokkausjutut ja aikaahan siinä meni, kun mietti miten kaikki toimikaan. No, siitä pikkuhiljaa palautuivat asiat mieleen ja taas on jutut niin sanotusti hallussa.

Toinen asia, mitä tuli askarreltua tuon ulkoasun lisäksi on scrunchie eli sellainen hiusdonitsi. Ajattelin yksi päivä, että haluan koittaa itsekin tehdä sellainen, koska niille on aina käyttöä ainaki itselläni. Olenkin oikeastaan siirtynyt käyttämään vain scrunchieita, koska jotenkin hiukset eivät vaan jää niihin niin helposti kiinni ja mene sitten ihan takkuun. (Ja sitten niiden takkujen kanssa saisi miettiä, että leikkaako tupon hiuksista pois vai pitääkö sen hiuslenkin siinä hiuksissa koristeena niin kauan kuin se suinkin siinä vain pysyy.) Joten tällainen scrunchie on minulle ainakin hyvä vaihtoehto, koska niistä takuista en niinkään välitä. Lisäksi uskon sen olevan hellävaraisempi vaihtoehto hiuksilleni. Ainakin puhelinlankaponnarit repivät minulta hiuksia turhaan.

Noniin ja nyt siihen hiusdonitsin tekoon. Mietin ensin, että voi ei, eihän minulla täällä ole ompelukonetta. Keksin, että eihän siihen välttämättä tarvitse olla ompelukonetta, koska voihan sen myös ommella käsin. Aika pieni työ, joten käsinompelu voi sopia ihan hyvin. Tietenkin varmaan ompelukoneella olisi voinut olla helpompaa, mutta olen lopputulokseen tyytyväinen ja varsinkin kun aikomus oli tehdä tavallaan sellainen hiusdonitsi, mitä käyttäisin urheillessani. Tällä tarkoitan sitä, että materiaali on sellanen uhreiluvaatemainen ja sopii hyvin urheiluvaatteiden kanssa tyylillisesti.



Tällä viikolla on myös ollu sellainen hauska juttu, että olen syönyt poikkeuksellisen paljon porkkanaa ja vielä pelkiltään, että olen kuorinut ja pilkkonut porkkanat kulhoon ja sitten syönyt esimerkiksi välipalaksi tai naposteltavana. Jotenkin suomalaiset porkkanat ovat olleet nyt erittäin hyviä tai sitten minusta on tulossa pikkupupu. :D


Toinen tällainen ruokaan liittyvä asia on, että leivoin marjapiirakkaa yksi päivä ja siitä tuli hyvää. Jotenkin on kiva leipoa ja piristää vaikka ihan itseään jollain. Oikeastaan oli ihan hyvä viikko, muutamaa päänsärkypäivää lukuun ottamatta, mutta niissäkin on hyvät puolensa, kun saa ottaa vähän rennommin. Toivottavasti ensi viikostakin tulee mahtava!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti