sunnuntai 6. lokakuuta 2019

Lokakuun bujoilua

Hei! Kuten jo aiemmin olen täällä blogissa maininnut, jaan tänne mun bujoilua. Tämä lokakuu on jo hyvin käynnissä ja mun kuukauden sivut vielä tekemättä. Jotenkin on vaan tullut lykättyä niiden tekemistä muiden kiireiden ja väsymyksen takia. No onneksi nyt on koulukiireet hetkeksi ohi. Eikun uusia odotellessa, mutta ensin nautin tästä kuukauden lomasta. Oikeastaan on ihan kiva lomailla näin syksyllä. Mutta ennen kuin tämä menee jaarittelun puolelle, hypätään mun tämän kuun sivuille.



Oli aika juhlallinen hetki, kun mun vanha bujo tuli täyteen ja pääsin hankkimaan uuden. Voin siis aloittaa aivan alusta, joka tietenkin tuntuu samalla kivalta, mutta myös hieman takkuiselta. Tämä bujo-kirjanen on aivan samanlainen kuin edellisenikin, erona on vain kansien väri. Bujo on hankittu Flying Tigeristä ja olen ollut tyytyväinen laatuun siinä mielessä, että on kestänyt mun kulutuksella hyvin, hyvä hinta-laatusuhde siis. En ole koristellut kansia vielä millään tavalla. Itseasiassa pelkistetty ulkoasu on itselleni toimiva. 

Minulla on jo muutamat kuukaudet ollut vähän tapana piirrellä muumeja teemaksi. Nyt kuitenkin tuntui, että pidän pienen tauon. Lokakuu ei tuonut mieleeni kuin oikeastaan loskaa, joten jätin sen piirtämättä ja keskityin lähinnä piirtelemään mustalla tussilla. Tämän aukeaman sivut olen myös maalannut vesiväreillä. Yhtä yhtenäistä teemaa ei tälle kuulle sitten syntynyt ja päätin fiillistellä oikein kunnolla niin, että jos jokin näyttää tyhmältä niin antaa yksinkertaisesti näyttää. Ensi kuussa on kuitenkin uusi mahdollisuus. Minulle bujoilu ei ole muutenkan täydellisen esteettisyyden hakemista, vaan juuri sitä kivaa tekemistä ja fiilispohjalta toimimista, jossa näkee realistisen käden jäljen. Tältä se sitten loppujen lopuksi näytti.


Kuukauden viikkosivut puolestaan näyttivät tältä. Hain hieman samaa värimaailmaa kuin kuukausinäkymänkin kanssa. Minulle tärkeää on selkeys, joten tällaiset yksinkertaiset sivut sain aikaiseksi. Näitä sivuja en viitsinyt enää maalailla vesiväreille, koska sivut hieman kupristuvat ja niiden kanssa saa odotella kuivumista. Ratkaisuni olivat puuvärikynät, joilla sai myös kivaa jälkeä, tusseja unohtamatta. 








Tällainen postaus bujoilusta tällä kertaa. Saa nähdä, onko ensi kuussa muumit jo tehneet paluunsa bujon sivuille. Unohdin äsken mainita, että vuosinäkymä ja muut sivut ovat vielä tekeillä. Ne eivät ehtineet tälle postaukselle. Pitääkin tässä aktivoitua bujon suhteen entisestään, sillä uudessa bujossa riittää työstämistä perusasioidenkin parissa. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!💛




1 kommentti:

saraaurorah kirjoitti...

Kiva postaus! Ite teen samaa, mutta digitaalisessa muodossa! :D

https://pieniruskeatytto.com/

Lähetä kommentti