sunnuntai 13. lokakuuta 2019

Lomailua

Heippahei,

Tämä viikko onkin mennyt tosi nopeasti lomailun merkeissä. Aion jatkaa samaa menoa seuraavankin viikon. :D  Täksi sunnuntaiksi oli aikeissa hieman erilaista postausta, mutta niinhän siinä nyt taisi päästä käymään, että yksinkertaisesti lomailu vei voiton ja hommat jäi tekemättä. Katsotaan milloin se sitten tulee. Tällä kertaa päätin, että perus kuulumispostaus viikolta on ihan hyvä idea. 

Alkuviikko meni oikeastaan tosi nopeasti, ilman mitään sen suurempia ihmeitä. Keskiviikkona kävin pitkästä aikaa uimassa uimahallissa/kylpylässä. Viimeiset uintikerrat on tosiaankin olleet ihan järvessä. Uimahallissa uiminen olikin pitkästä aikaa mukavaa. Muistan kun nuorempana se oli tosi iso juttu päästä uimaan. Uiminen on kyllä kivaa nykypäivänäkin, mutta ehkä juuri nuorempana siitä piti vielä enemmän, vaikka kyllä joskus tulee vieläkin uitua oikein kunnolla. Varsinkin nyt pari viimeistä kesää ovat olleet niin helteiset, että on melkein voinut miettiä veteen muuttamista. :D
Hauska miettiä kesän lämpöä ja huomata, että nyt on tosiaankin syksy. Ulkona tulee hämärä jo yllättävänkin aikaisin ja vaatetta saa pukea hyvin päälle, että tarkenee, vaikka juuri äskenhän mietti, että mitä sitä laittaa päälle ettei läkähdy. 

Loppuviikko ei oikeastaan tarjonnut minulle mitään sen suurempia aktiviteetteja. Näin kavereita ja ehdin myös lepäillä kotona. Täydellistä kotoilulomaa siis. Mikään ei voita kaverin kanssa jaettuja yhteisiä hetkiä, vaikka ne eivät olisikaan mitää super eksoottia. Sunnuntai puolestaan varmisti sen, että minä en todellakaan saa aikaiseksi yhtään mitään. Heräsin nimittäin aamulla päänsärkyyn, josta olenkin siis kärsinyt koko päivän, kiva. Siksi myös tämän päivän blogihommat jäivätkin hieman välistä, mutta ensi viikolla toivottavasti aikaa riittäisi myös tähän. :D Meneehän se sunnuntai TV:tä katsellessakin sängyn pohjalta. Ainakin on aikaa neuloa sukkaa, jossei muuta. 

Tässä oli taas hyvä esimerkki viikostani, jolloin olisin halunnut tehdä sitä, tätä ja tuota, mutta yksinkertaisesti jutut menivät aivan toisella tavalla. Ensin olin ajatellut viikonlopun olevan kotihommia ja blogia, mutta toisin kävi. Tämä oli myös hyvä esimerkki siitä, miten suunnitelmien niin sanotusti mönkään meneminen ei haittaa lainkaan. Mielumminhan sitä näkee kavereita kuin kuuraa lattioita kotona. Toisaalta voi myös miettiä, että eikös se lomailu voi juuri tarkoittaa tätä, että jättää velvoitteet sivummalle ja keskittyy itselle mieluisaan tekemiseen.

Tällaista kuuluu minulle. Mitenkäs muiden viikot ovat menneet? Ymmärtääkseni nyt alkaa monilla syysloma, joten kaikille lomalaisille hyvää lomaa ja kaikille muille hauskaa uutta viikkoa!💛


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti