sunnuntai 20. lokakuuta 2019

Syksyn sisustusjutut

Tänä sunnuntaina on vuorossa sisustusjuttuja. Asun pienessä asunnossa, eikä tilaa ole paljoa, joten myöskään nämä sisustusmuutokset eivät ole isoja. Pidän sisustamisesta ja siitä, että kotini näyttää kivalta, vaikka joskus se tuottaakin ongelmia tilanpuutteen vuoksi. On hauska laitella kotia vähän vuodenaikojenkin mukaan, esimerkiksi nyt syksyllä kynttilät näyttävät todella hyvältä.

Yksi mun lempijutuista, mitä olen nyt syksyllä löytänyt liittyen sisustukseen on nämä muumipostikortit. Postikortit olisi toki tarkoitus lähettää jollekulle, mutta minusta nämä sopivat hyvin sisustuselementiksi seinälle. Itselläni nämä komeilevat jääkaapin ovessa ja näyttävät kivalta. Ajatuksena olisi ehkä joskus saada nämä kehyksiin ja ihan oikeasti seinälle. Ongelmana kuitenkin on, että täällä, missä asun nyt on vain yksi seinä, jolle ne saa laittaa ja tiettyyn paikkaan, joka minusta ei ole hyvä paikka näille, joten taidan tyytyä jääkaapin oveen, koska haluan ne siis kehyksiin ja naulalla seinään. (Tietenkin esim. sinitarralla ne saisi vaikka mihin.)




Kuinka rakastankaan kaikkia vilttejä ja koristetyynyjä. Minulla on tuollainen pitkulainen tyyny, vartalotyyny. Entuudestaan minulla oli vartalotyynyn päällä valkoinen tyynynpäällinen, mikä sopi hyvin myös, mutta sitten löysin kaupasta tuollaisen kuviollisen päällisen. Ajattelin heti, että mustavalkoinen kuosi tuo vähän erilaista kontrastia. Itseasiassa tuo tyynynpäällinen on kaksipuoleinen eli toisella puolella on valkoinen pohja ja musta kuvio ja toisella puolella se on päinvastoin. Saa hyvin vaihdettua ihmettä, vaihtamalla tyynynpäällisen puolen. :D Mielestäni tämä kuvio tuo kivasti piristystä syksyyn ja on helppo yhdistää muihin tyynyihin ja väreihin. 





Syksyn yksi tyypillisin sisustuselementti on mielestäni ehdottomasti erilaiset kynttilät. Ne myös luovat lämmintä tunnelmaa ja tuovat valoa. Tietenkin myös erilaiset valoasetelmat, mutta ehkä kuitenkin mieltäisin ne enemmän talveen. On myös muistettava, että talveen kuuluu myös kynttilät, joten kynttiläkausi minun kohdallani on avattu ja se kestää talven yli. :D




Tällaisia pieniä sisustusjuttuja minulla oli tähän syksyyn. Katsotaan, mitä sitä talveksi keksisi. Onko täällä muita sisustusharrastajia?💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti