sunnuntai 15. syyskuuta 2019

Kotoiluviikonloppu -en tehnyt mitään?

On taas sunnuntai ja postauksen aika, kukapa olisi osannut yhdistää nämä kaksi asiaa toisiinsa? :D Viikko meni yllättävän nopeasti ja siksi pidinkin todellisen kotiviikonlopun tai ainakin melkein. Joskus sellaisetkin tulevat tarpeen, vaikka joskus tuntuu, että on vaikeaa olla tavallaan tekemättä mitään. 

Viikonloppuna ehdin liikkumaan luonnossa ja nappailemaan muutamia kuvia syksyisestä luonnosta. Syksyllä luonto on kyllä yksi mun lempijutuistani kaikkine niide väreineen. Syksyllä luonto myös tuoksuu aivan erilaiselta. :D

Perjantaina olin vahtimassa koiraa ja kissaa kotikotona ja tietysti tuli myös sillon ulkoiltua luonnollisesti. Järjestin myös pienimuotoisen leffaillan, joka oli kiva piriste. Olisi mukava järjestää leffailtoja useamminkin. Pääsin lisäksi saunomaan ja uskaltauduin jopa käymään vielä uimassa. Saunominen on kyllä parasta, ja varsinkin näin kun omaa saunaa ei ole täällä, missä asun. Lauantaiaamuna yllätin itsenikin ja tein kauraomenapaistosta, jota sitten pääsin nauttimaan ulkoilmaan terassille kahvikupillisen kanssa. Vähän viileähän siellä oli. Tämän kaiken jälkeen alkoi oikeastaan mun kotoilu kun palasin aamupäivästä takaisin kotiin. 

 Lauantai ja sunnuntai sitten olinkin ihan vain kotona. Ei niihin päiviin oikeastaan mitään ihmeellistä kuulunut. Tuli hieman suunniteltua seuraavia blogipostauksia lauantaina, mutta ne jäivät oikeastaan vasta suunnittelun tasolle. Saa nähdä millaista sisältöä on tulossa tulevaisuudessa. :D Sunnuntai oli jotenkin vieläkin rennompi enkä oikeastaan tehnyt muuta kuin käynyt ulkona siten, että sain kunnon sadekuuron seurakseni. Oikeastaan se oli aika arvattavaa, kun koko päivän on satanut, mutta sitähän se syksy on eikä se minua haittaa. Olin kuitenkin varustautunut sadetakin kera. 

Tällaiset rauhalliset kotoiluviikonloput ovat varmasti ihan hyödyllisiäkin, vaikka oikein mitään ihmeellistä ei tule tehtyä. Tässä vielä niitä alussa kertomiani luontokuvia tältä viikonlopulta.







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti