sunnuntai 17. joulukuuta 2017

Lasken viikkoja ja sillei

Hei!

Luetellaanko, mihin kaikkeen on montakin viikkoa? Tätä olen tehnyt viimeiset päivät ja todennut, että joulukin on jo viikon päästä. Aika rientää, kuten sanotaan.

Minulla onneksi koeviikko menossa hyvää matkaa. Siitä minulla ei ole oikeastaan kamalasti stressiä, sillä meni miten meni. Koko jakso on ollut raatamista, joten koeviikko saa minulla olla se viikko, milloin levähdän.  Niin tosiaan varmaan joudunkin tekemään, sillä lauantai-illan ratoksi iski kurkkukipu ja huono olo. Sitä sitten jatkui myös näin sunnuntaille, joten taitaakin jäädä siihen hetkeksi aikaa. Jei, flunssa iskee!  Toivottavasti ei kovin äreästi.  Syy saattaa myös olla hieman huonosti nukutut yöt, jonka vuoksi tuo flunssa nyt pääsi yllättämään alhaisemman vastustuskyvyn takia.  Seuraavan yön ajattelin kuitenkin nukkua hyvin. Voimat oikeastaan loppu näin sunnuntai-iltana.  Siitä päästäänkin siihen, mitä tein tänään.  Koko päiväni meni oikeastaan kanalan siivoukseen ja sen koristeluun.  Saimme päähänpiston tehdä erään kuvistyöni tuosta kyseisestä kanalasta ja niinhän se tuli sitten tehtyä, vaikka välillä vähän väsytti.  Illan päätteeksi pääsin saunaan, joka kruunasi koko työurakan.  Tässä vielä muutamia kuvia projektistani, tältä päivältä.


Kyseessä oli siis jouluinen kanala, jossa kaikki koristeet on pyritty tekemään mahdollisimman luonnonmukaisesti ja kierrättäen. Hyvää joulua kanaset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti