perjantai 28. heinäkuuta 2017

Mangokuorinta

Hei!

En kiireiltäni ehtinyt postata puolessa välissä viikkoa, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan vai  mitä. Aihe minulla oli kyllä jo mietittynä valmiiksi, mutta itse kirjoitusaikaa ei niinkään ollut. Joten nyt pidemmittä puheitta suoraan aiheeseen, joka  tänään on vartalokuorinta.

Organic Shop  Body Scrub Kenyan Mango




 Tämä vartalokuorinta on luonnonmukainen eikä sisällä ylimääräisiä kemikaalisia aineita kuten silikonia, mikä on mielestäni hyvä asia (kaikki Organic shopin tuotteet ovat tällaisia).

Tuote on melko kiinteää koostumukseltaan ja kidesokeri tuntuu todella hyvin tietenkin, koska kyseessähän on kuorinta. Se levittyy hyvin iholle hierottaessa ja lähtee vedellä pestynä pois.  Kuorinnan jälkeen iho on todella pehmeän tuntuinen ja tuoksuu mangolta. Mangon tuoksu on raikas, jopa suoraan purkista haistettuna. Pienenä lisänä tuoksussa on sitrus.

Tuotteelle voisin antaa vain plussaa, koska en ole löytänyt mitään moitittavaa. Ja ehkä suurin plussa täytyy antaa sen luonnonmukaisuudelle, vaikka muitakin hyviä puolia olen myös maininnut.




Itse olen kyseisen tuotteen ostanut Ruohonjuuri - nimisestä kaupasta, mutta tätä kyseistä tuotetta myydään muuallakin, missä on luonnonmukaista kosmetiikkaa. Hinta vaihtelee myyntipaikasta riippuen (ainakin nettihakujeni mukaan) 4,90€-5,80€




Pitäkää mukava loppuviikko ja palataan seuraavan postauksen merkeissä!💛

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti