keskiviikko 19. heinäkuuta 2017

Aurinkoo ja sadepisaroita

Hei!

On noin viikko siitä kun postasin taukoni jälkeen, joten nyt olisi varmaan ihan hyvä aika postata uudelleen, ettei väli veny liian pitkäksi.  Tosin nyt tauon jälkeen minun on mietittävä postaustahtiani hieman uudelleen ja valittava päivä / päivät milloin suurin piirtein julkaisen sisältöä. Mutta tämä asia on vielä mietinnän alla ja infoan siitä myöhemmin.

Mitä sitten halusin tällä kerralla sanoa?
Se on erittäin hyvä kysymys. Ehkä voisin kertoa hieman kuulumisiani viime viikonlopulta ja alkuviikolta.  Viikonloppuni oli aivan huippu. Vietin aikaa hyvän ystäväni kanssa ja kävimme myös heittelemässä kiekkoa, jota jatkoin itsekseni vielä sunnuntaina. Tavoitteeni sunnuntaille oli nauttia auringosta ja se onnistui erittäin hyvin vietettyäni koko päivän heitellen kiekkoa eri radoilla. Oikeastaan seikkailin paikkakunnallani etsien tuttujen ratojen sijaan minulle uusia ratoja, joissa en ollut vielä käynyt. Yllätyin jopa positiivisesti yhdestä tietystä radasta, vaikkakin minun piti yhdellä väylällä etsiskellä kiekkoani tovi, mutta sattuuhan näitä.
Toisaalta oli oikein hyvä, että viikonloppu oli aurinkoinen ja vietin hyödyllisesti, sillä alkuviikkoni on mennyt kesätöissä ja myös taivaalta on tiputellut vettä. Joten voidaan vain todeta, että kerrankin ajoitukseni oli täydellinen, vaikka olen myös sateen ystävä.


Tässä äskettäin ottamiani kuvia vesipisaroista.

Mukavaa viikon jatkoa sateesta huolimatta kaikille lukijoilleni tasapuolisesti.💧💙

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti